Nyt on viikko ihmetelty Välimeren rannalla Espanjassa, ja hyvin on viihdytty, kelit on meikäläisittäin olleet hyvät, eikä ole näillä rannoilla isommin lumia näkyny.
On tutustuttu Torreviejan kaupunkiin ja opeteltu kulkeen lähiympäristössä. Paljon täällä on katseltavaa, ja oppimista, mutta aikaa on kolme kuukautta, niin eiköhän paikat tule tutuksi.
Mielenkiintoista on tietenkin vertailla esimerkiksi hintoja Suomen hintoihin, jotka ovat selvästi edullisemmat täällä. Myös elintarvikkeiden laatu josta suomessa niin paljon syötetään propagandaa, menee selvästi Espanjan voitoksi.
Paljon täällä on Suomalaisia, päivittäin törmää kaupungilla meikäläisiin, olen kyllä pitäny suuni kiini, en välitä kovinkaan paljon seurustella suomalaisten kanssa, enkä erityisesti tuo julki Suomalaisuuttani, mutta olen toki joidenkin kanssa porissu.
Meillä on kiva pieni asunto pari kilometriä keskustasta ja bussilla ajellaan kun käydään keskustassa. Bussikyyti on halpaa 1,15€ hengeltä eikä ole sidottu matkan pituuteen, eli saat ajaa vaikka linjan päästä päähän tai pysäkin välin aina sama maksu.
Tänään ajeltiin tuonne muutaman kilometrin päähän La Mataan ja käveleskeltiin sielä katsellen ja otin muutaman valokuvan. Käytiin kahvilla, joka on muuten  mielestäni täällä hyvää (cafe con leche) ja kahvit makso 1€ per lärvi, joten ei mitenkään kallista. Huomenna on tarkotus lähtee katteleen alennusmyyntejä, vaikka ei ne mua kovin kiinosta, mutta eukolle tuntuu olevan hyvinkin merkittäviä, onhan sieltä jo löytyny jotain vaatetta, ainakin takki, joka makso 20€ Sekin Suomessa likemmäs 100€, joten kai eukko uusii koko vaatevaraston. Mutta nyt täytynee ruveta välillä koisiin, jotta jaksaa taas huomenna rientää.